Ритамот на градот на гости кај Памперс во студио

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Долги години се на музичката сцена, препознатливи и уникатни со нивниот урбан стил, творат и создаваат музика која е ценета и надвор од нашата држава. Зборувавме за нивните настапи, за албумот на винил но и за нивните понатамошни планови. Памперс домаќини во нивното студио, а Ритамот на градот на гости кај нив.

Share.