Родителите на деца со аутизам бараат персонален асистент

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

По повод светскиот ден на деца со аутизам во денешниот Актуел разговаравме со претседателот на Здружението на деца со аутизам “Марко Поло” Владимир Стојановски.

Share.