Саботното лото е стото на Канал 5

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Верни лото играчи ова се броевите кои беа извлечени во последното 99-то коло кое се одржа на 12.12.2018.
Заокружете ги вашите среќни броеви за следното стото коло на НОВО ЛОТО 7/34 и ЏОКЕР, и вклучете се во игрите на Државна лотарија на Македонија. Од сега секоја среда и сабота во 20 часот на Канал 5 телевизија.

Share.