Санацијата на дефектот на водоводна цевка на Широк Сокак

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Денеска, како што веќе соопшти ЈП „Водовод“ нивни екипи интервенираат , поради дефект на водоводната мрежа во центарот на градот.

Заради оваа интевенција во горниот дел од улицата Широк Сокак (односно од кино Македонија до вино бар Буре) и улицата Рузвелтова  има прекин во водоснабдувањето со вода во периодот од 7 до 15 часот.

Share.