Саниран дефектот на улицата 15 мај

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Претпладнево заради настанат дефект на главниот цевковод на улица 15-ти Мај во Битола, имаше прекин во снабдувањето во тој дел на старата чаршија од 8 до 11:30.

Екипи на ЈП„Водовод“ излегоа на терен и како што вели директорот на јавното претпријатие Горан Козаров по интеренцијата дефектот е отстранет.

 

Share.