Санирање пат кон Бистрица

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Денеска градежните машини на јавните претпријатија работеа на санација на коловозот во правец на Бистрица. И денеска градоначалничката Наташа Петровска со јавноста ја сподели оваа вест со фотографии на својот фејсбук профил.

„Санирање на коловоз во правец на Бистрица. Аирлија да е.“, напиша Петровска на својот фејзбук профил.

Share.