Светнаа новите семафори на обиколницата над Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Обиколницата над Битола повторно доби семафори, откако неодамна поставените беа украдени.

„Семафорите на обиколницата повторно поставени. Растеретувањето на сообраќајот – ветено, реализирано. По втор пат“ вака на својот Фејсбук профил напиша градоначалничката на Битола Наташа Петровска, откако направи обиколка на овој пат.

Share.