Седумката вредна над 10 000 000 денари

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Среда е лото ден, не заборавајте да играте лото, ОЧЕКУВАНИОТ ФОНД ЗА НОВОЛОТО 7/34 во наредното 97-мо коло, е НАД 10.000.000 денари.
Не заборавајте да ги уплатите вашите среќни ЛОТО броеви,но и да уплатите барем еден ЏОКЕР број, кој за само 20 денари може да ве донесе до добивка од над 3.000.000 денари.

Share.