Се запали Мис Африка

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Драматичен момент го одбележа финалето на натпреварот „Мис Африка“.

Во моментот кога мис Конго, Доркас Касинде, требаше да ја преземе круната, нејзината перика ја зафати пламен предизвикан од пиротехника.

Share.