Симона Сунчевска гостинка во Забавникот на Тера

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во Забавникот на Тера овој пат со уште еден музички талент од Битола.

Таа е трето одделение во ОУ „Коле Канински“. Пеела и на двата музички фестивала во Битола „Сидо“ и „Тра-ла-ла“.

За нејзите песни, настапи, награди, за омилените музики ѕвезди во следното интервју.

Share.