Совршен хаос-книга на Марина Трајковска

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во декември минатата година битолчанката Марина Трајковска ја промовираше книгата Совршен хаос, а во исто време се отвори и органзиацијата ЛУШЕ-Македонија.

-Книгата ја издавам после 10 години, 10 години на собирање на искуство, информации, предизвици-истакнува Трајковска.

Главниот лик во Совршен хаос е жена, лик кој е создаден благодарение на функционирањето на Трајковска во три општества, балканското, западно-европското и арапското.

Книгата е посветена на семејството на Трајковска, повеќе од видеото во продолжение.

Share.