Со Александар Рибак за тоа како да се заработи на интернет

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Со само пет часа работа неделно можат да се заработат пари, тврди битолчанецот Александар Рибак, кој при денешната посета во Тера Тв, објасни како оние кои се заинтересирани за интернет заработка, можат да го направат тоа.

Се што треба да се направи е да кликнете на платформата http://www.isee.mk потоа на делот каде што пишува Битола и останува да го преземете курсот, а за останатите детали проследете го интервјуто со него.

Share.