Со Ангела која ќе пее на „Си-До“ во Забавникот на Тера

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Шест годишната Ангела која е ученичка во ОУ „Коле Канински“ годинава ќе пее на детскиот музички фестивал „Си-До“.

Ова ќе биде прв нејзин настап и ќе ја пее песната „Роденден“.

Неа ја запознаваме во емисијата „ Тера Забавник“.

Share.