Со балканскиот шампион во бодибилдинг

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Битолчанецот Горан Тромбев е балкански шампион во бодибилдинг во јуниорска конкуренција. Со таква титула се врати од Романија.

Неговиот голем успех беше повод за денешното Актуел интервју.

Во него зборуваме и за неговиот успех на европското првенство во Шпанија.

Share.