Со Валентин Соклевски во „Два пати исто, но сепак различно“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Два пати исто, но сепак различно“ е новата емисијата која што се емитува на програмата на Тера телевизија.

Премиерата е секој петок од 16:20. Автор на емисијата е Петар Ставрев, а темата е музиката од минатиот век и евергрините од домашната и светската музичка сцена.

Во оваа емисија Ставрев разговара со Валентин Соклевски за неговите авторски песни, за фолклорот, за Илинденските денови.

Share.