Со Владимир Роме, во Два пати исто, но сепак различно

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Дружбата со музиката започнала во основното образование, кога свирел мандолина во ОУ „Даме Груев“ како четвртоодделенец, а завршил таму со гитара.

Средното образование го продолжил во техничкото училиште, каде што сега е директор.

Ја формирале музичката група „Катаклизма“ и имале многу настапи низ градот.

Во групата со него биле и Влатко Масалковски-гитара, Богој Дамчевски-тапани, Пепи Ставревски-бас гитара и Зоран Кузмановски -вокал.

Како продолжи неговата музика кариера, во интервјуто во ова емисија.

Share.