Со д-р Владо Хаџиев за музичката група „Фантоми“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во оваа емисија „Два пати исто, но сепак различно“ со прим. д-р Владо Хаџиев.

 

Авторот на емисија Петар Ставрев, во емисијата со Хаџиев зборува за музиката од минатото. Хаџиев е основач на музичката група „Фантоми“. Вели дека ги зел околу него неговите најдобрите музичари, негови другари и некаде 1963-1964 година, „Фантоми“ стана првата вокално -инструметална група во Битола.

Share.