Со Емил Главинче во „Два пати исто, но сепак различно“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Два пати исто, но сепак различно“ е новата емисијата која што започна да се емитува на програмата на Тера телевизија.

Премиерата е секој петок од 16:20. Автор на емисијата е Петар Ставрев, а темата е музиката од минатиот век и евергрините од светската музичка сцена. Во првата емисија Ставрев на оваа тема разговара со Емил Главинче.

 

Share.