Со Илина и Огнен за Но(е)ва Македонија

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Но(е)ва Македонија е најновата престава која ја постави битолскиот народен театар а е во режија на Кокан Младеновиќ.

Како што истакнуваат актерите за нив претстава од ваков карактер била предизвик и секој актер би посакал да биде дел од неа.

Во разговорот од продолжение дознајте малку повеќе за оваа претстава од искуството на Илина Чоревска и Огнен Дранговски.

 

Share.