Со Илина Ташовска во „Тера Забавникот“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во денешната емисија „Тера Забавник“ со уште една музичка ѕвезда од детскиот музички фестивал „Си-До“.

Таа има десет години и е ученичка во ОУ„Тодор Ангелевски“ -Битола. Годинава по втор пат ќе настапи на овој фестивал. Ќе ја пее песната „Најдобра другарка“. Во емисијата ја позравува и својата најдобра другарка Софија.

Вели дека нема трема, оти не и е прв пат да настапува пред публика, а паралелно со пеењето, оди на часови за модерни танци.

 

Share.