Со Кумбата за денот на љубовта кон милениците

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Денес е денот на љубовта кон милениците, по тој повод во студиото на Ритамот на градот го поканивме Никола Тргачевски – Кумба, кој е еден од љубителите на животни во нашиот град. Тој дома чува две мачки кои се викаат Дориан и Греј, а имаат и свој инстаграм профил. Чувал и други видови на миленици во својот дом и апелира до сите да си чуваат миленик дома. Интервјуто со него во продолжение.

Share.