Со Леа и Ева во Забавникот на Тера

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во оваа емисија наши гости се Леа Бошевска и Ева Димитровска, две битолчанки од Кик бокс клубот “Самурај“ од Битола.

Тие учествуваа на Државното првенство во кик бокс кое се одржа во Скопје. За нивното учество на ова првенство, за тренинзите, за други натпревари и нивните успеси во овој спорт, во интервјуто во Забавникот на Tера.

 

Share.