Со македонска песна и оро предводени од градоначалничката Петровска, битолчани ја дочекаа Новата 2018

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Голем број на битолчани вечерва ја дочекаа Новата година на плоштадот Магнолија.

Си  посакаа здравје, успех, љубов и среќа. Меѓу своите сограѓани и градоначалничката на Битола Наташа Петровска. Со македонска песна и оро отпеана од група „Боеми“ и Бојан Стојков , и со огномет битолчани влегоа во Новата 2018 година.

Share.