Со Менде Младеновски за манифестацијата „Најуспешни битолчани за 2017“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Битолските весник утревечер по 19-ти пат ќе ја одржи традиционалната манифестација на која ќе ги додели наградите и признанијата за најуспешните битолчани во 2016 година.

На оваа тема денеска во Актуел на Тера со Менде Младеновски. Како што вели организаторот се е подготвено за утрешната манифестација на која ќе бидат избрани најуспешните битолчани, во областите на политика, бизнисот, малото стопанство, занаетчиството, новинарството, образованието, културата,уметноста, естрадата, спортот, како и наградата Ајри Демировски и наградата за животно дело.

Share.