Со Мишевски за финалето на Лигата на шампионите во Киев

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во денешниот Актуел на Тера разговараме со колегата Зоран Мишевски кој го следеше финалето на Лигата на шампионите во Киев, Украина.

 

 

Share.