Специјалецот кој го уби Бин Ладен против воената парада на Трамп

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Американскиот воен специјалец и припадник на елитната единица „Морнарички фоки“ Роберт О`Нил за кој се верува дека со два куршума во глава го застрелал и убил Осама Бин Ладен, сега се противи на идејата на Трамп да се организира воена парада во Вашинтон наводно по пример на таа во Франција за Денот на Бастиља кога започнала француската граѓанска револуција.Според О`нил станува збор за воена парада која ја организираат земји од третиот свет и дека е голема и непотребна.

faktor.mk

Share.