Специјализирана продавница за долна облека „Тритекс“ во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На битолски Широк Сокак специјализирана продавница за долна облека „Тритекс трејд“, фирма со искуство во работата од над 20 години. Битолчани од сега имаат можност на едно место да пронајдат долна облека со висок и препознатлив квалитет за целото семејство, широк асортиман на долна облека за најмалите, тинејџери но и за возрасни.


По повод отворањето на новиот продажен салон во Битола сите производи на „Тритекс“ се со попуст од 20%.

Share.