Средба со младата музичка надеж од Битола Јована Здравевска

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

13- годишната Јована Здравевска од Битола која е ученичка во О.У. Даме Груев е добитник на голем број на награди на повеќе фестивали и музички манифестации. Покрај тоа што свири на виолина и пијано има талент за пеење како и за глума. Во емисијата на Тера Забавник беше гостин каде ги промовиравме и нејзините најнови кавери. 

За повеќе детали од разговорот во продолжение.

Share.

About Author