Средните училишта се претставија на Магнолија

Ентузијазам, креативност, уметност, љубов и грижа за живиот свет, како и многу други инвентивни, практични, забавни и едукативни активности, денес беа презентирани на Плоштадот Магнолија, со цел претставување на битолските средни училишта пред идните средношколци. Учениците низ карактеристична и специфична презентација на стекнатите знаења, се обидоа на најдобар начин да го отсликаат бенефитот кој произлегува … Продолжи со читање Средните училишта се претставија на Магнолија