Среќна 11 ConTruDj

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ConTruDj оваа година прославуваат 11 години постоење. Бендот кој го сочинува Владимир Николиќ-Дадо, Зоран Јагоридовски-Конга и Иле Микаровски, пред 11 години започнаа со правење на најдобрите забави низ Македонија.

Првите свирки започнаа во тогашниот клуб Инфинити а од тогаш до денес, настапуваат низ цела Македонија.

Минатата година настапија на фестивали во Србија и Бугарија. Она што е интересно е што заедно со Тера телевизија прославуваат роденден на ист датум на 7 април.

Share.