Стартува културно-забавното лето Новаци 2021

Вечерва со првиот настан музичко шоу „ИМАТ-НЕМАТ“ во дворот на општина Новаци стартува Културно-забавно Лето Новаци 2021 година.
Сите шест настани кои ќе се одржат во текот на овој и следниот месец согласно програмата на организаторот ќе се одржат согласно мерките и препораките за заштита од Ковид-19 согласно надлежните институции за организирање на ваков вид на манифестации.
„Во летниот период што ни претстои уживајте во богатата програма што ја нуди Културно-забавно Лето Новаци 2021“ велат од општина Новаци.
Сподели