Стефановски и Тадиќ на Хераклеа

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Во прекрасна атмосфера во последниот јулски ден за оваа година, свечено беше затворено 49 издание на фестивалот Илинденски денови. Концерт кој ќе се памети“ вака напишаа на социјалните мрежи од фестивалот Илинденски денови, по синоќешниот концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ.

фото: Центар за култура

Share.