Теодора Мицевска со спот за песната „Вечниот Бог“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Теодора Мицевска е осмооделенка во ОУ „Д-р Трифун Пановски“ од Битола која освојува со својот глас. Таа го сними и својот прв спот за песната „Вечниот Бог“ кој е снимен на неколку локации во Битола и Охрид.

Теодора е голем љубител на македонската изворна песна и има добиено неколку гранд при награди на интернационални фестивали.

Share.