Трамп предлага смртна казна за дилери на дрога

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Американскиот претседател Доналд Трамп во своето обраќање на собир во Пенсилавнија  предложи  да се воведе смртна казна за дилерите на дрога.

Трамп посочи дека е неопходно да се разговара за воведување на смртната казна за дилерите на дрога, бидејќи тие се одговорни за смртта на илјадници луѓе.

Share.