Три вредни шестки во Лото7

5, 9, 16, 19, 23, 26 и 34 беа седумте извлечени бројки во вчерашното 27 коло на Лото7.

Седумка немаше, но имаше 3 шестки, секоја вредна над 90 илјади денари.

Фондот за седумка во следното коло е на 28 милиони деанри.

На џокерот беа извлечени следните бројки: 2, 3, 5, 8, 0, 2.

 

Сподели