Три вредни шестки во последното коло на Лото7

Во 34 коло на Лото7 беа извлечени следните броеви: 15, 16, 17, 22, 26, 28 и 33. Добивка со седум погодоци немаше, а имаше три шестки, секоја од нив вредна над 106 илјади денари.

Извлечениот џокер број беше: 4, 0, 4, 3, 1 и 5.

Фондот за добивка за седумка во следното коло е над 32 милиони денари.

Сподели