Украдени семафорите од обиколницата над Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На крајот од минатата недела беа поставени семафори за регулирање на сообраќајот на обиколницата над Битола.

фото: Апла.мк.

Денеска ги нема.

фото: Тера

Од државниот инспекторат за транспорт за Тера рекоа дека од страна на изведувачот биле известени дека семафорите ги нема заедно со акумулаторите и цел систем за светлосната сигнализација.

Повеќе за ова во Актуел на Тера 16:55.

Share.