Утре времен прекин во водоснабдувањето на две улици во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Јавното претпријатие „Водовод“ ги известува жителите во комплескот згради Стара Болница на улицата „Климент Охридски“ и куќите на улицата „ Стив Наумов“ дека утре 03.04.2018 година, ќе има 4 часовен прекин во водоснабдувањето на корисниците и тоа во периодот од 9  до 13 часот, поради работа на екипте на Јп „Водовод“ на отсранување на дефект во водоводната мрежа.

Share.