Утре и другиден патот за Трново времено ќе биде затворен

Заради асфалтирање патот за село Трново ќе биде затворен за сообраќај во деновите 24.11 (среда) и 25.11 (четврток) во периодот од 09.00 до 16.00 часот, информираат од Општина Битола.

Сподели