Утре прекин во сообраќајот кај улица „Рузвелтова“

Заради реконструкција и изведба на градежни работи, промена на стара секундарна водоводна мрежа, на ден  утре на 05. 05. 2021 година (среда) од 09-13 часот, во прекин ќе биде сообраќајот кај пресекот на улицата „Рузвелтова” и улицата „Никола Тесла”.

Сподели