Утре ќе биде пуштен во употреба реконструираниот пазар во Демир Хисар

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

За утре е закажана свеченост во Демир Хисар по повод пуштањето во употреба на реконструираниот градски пазар.

Центарот за развој на пелагонискиот плански регион заедно со општината го работеа овој проект, а утре на прес конференција ќе ги соопштат деталите.

 

Share.