Утре ќе се одржи традиционалната мототура Битола 2018

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Утре од 17 до 19 часот плоштадот Магнолија ќе биде местото каде моторџиите ќе се соберат на нивната традиционална мототура во Битола. Околу 19 часот ќе биде стартот од плоштадот, а ќе продефилираат низ улиците „11 октормври“, улица Широк сокак“, булеварот „1 мај“, „Филип втори Македонски“, кружниот тек на Дулие, Прилепска, преку улицата Димитар Илиевски Мурато, пред хотелот Епинал, улицата „Пеце Матичевски“, „Климент Охридски“, „Партизанска“, „Васко Карангелевски, „Довчеџик“ и ќе се упатат кон ноќниот клуб Пардисо.

Организатор на мото-турата е Мото клубот„Конзули“ од Битола.

Share.