Уште три дена до најголемата прослава, АЛАРМ фест 2021

Привршуваат подготовките за  најголемата прослава на македонската музика во историјата на независна Македонија, а сите показатели покажуваат дека во целата наша
држава има огромен интерес.  Од 31.07 –  02.08 македонската јавност ќе можи да ужива заедно со дел од најдобрите македонски музички  артисти.

датум: 01.08.2021
локација: Билјанини извори, Охрид
почеток: 07:00 PM

Како што предходно Ве информиравме ова е редоследот на тридневниот фестивал АЛАРМ фест 2021:

31.07 – Ареа, Суперхикс, Бени и Нон Стоп, ДНК, Ris Flower, The Backdoor band и Cut your nipple!

01.08 – Галоски, Ампов, ЛД Пистолеро & Гоце Саф feat. Ронин, Слаткаристика, Donplaya & Bon Praskiza & Prince$$ Donatsu, Пајак, Мечкаров!

02.08 –  ЛЕБ и СОЛ, Hardfaced, Паркети, Lufthansa, Cruel и Basement Cult!

Влезниците по цена од 500 ден за еднодневна, до 1200 ден за Блок тридневна, можат да се набават преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, како и online на www.kupikartizase.com
Купете влезница направете селфи и испратете ни фотка, 10 најсреќни добитници ги чека вистинско фестивалско изненадување!!!
И тоа не е се!
Купете блок влезница направете селфи и испратете ни фотка, 10 најсреќни добитници ги чека вистинско фестивалско изненадување, плус backstage искуство!!!
ВАЖНО: Од секоја купена карта АЛАРМ фест ќе донира средства за здружение за поддршка и третман на лица со аутистичен спектат и атипичен развој “Во Мојот Свет”!
АЛАРМ фест забавува, наградува и донира!
Еднодневна влезница
Партер – 500,оо ден.
Трибина – 800,оо ден.
ВИП – 1000,оо ден.
Тридневна БЛОК влезница
Партер – 1 200,оо ден.
Трибина – 2 000,оо ден.
ВИП – 2 500,оо ден
Навивај за Македонска Музика!!! Македонија има/сака музика-е мотото на фестивалот.
Сподели