ФК Пелистер има нови сопственици

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ФК Пелистер има нови сопственици, објави претседателот на Советот на општина Битола Вaлентин Груевски. Со него во денешното интервју зборуваме и за автобусите, најавениот ребаланс на буџетот и за тоа како помина речиси една година од промената на локалната власта во Битола.

Share.