Фондот за седумка е 7 милиони денари

1, 9, 11, 22, 27, 31 и 36 ова се броевите извлечени во 57 коло на Лото7. Добивка со седум погодоци немаше. Извлечени беа пет шески, секоја од нив вредна по 33.742,28 денари. Фондот за седумка во следното коло е 7 милиони денари.
Извлечениот џокер број беше 9, 9, 9, 6, 1, 5.

 

Сподели