Фондот за седумка над 10 милиони денари

Во 80 коло на Лото7 беа извлечени следните броеви: 1, 3, 9, 15, 28, 32 и 35.

Добивка со седум погодоци немаше, а имаше две шестки, секоја од нив вредна по 144.980,80 денари.

Фондот за седумка за вечерашното извлекување е 10.395.000 денари.

Извлечениот џокер број е: 5, 1, 4, 1, 3, 6.

Сподели