Фондот за седумка над 15,5 милиони денари

Во 92 коло на Лото7 беа извлечени следните броеви: 4, 7, 11, 12, 16, 18 и 33.  Добивка со седум погодоци немаше, а имаше три шески, секоја од нив вредна по 107.338,67 денари.

Фондот за седумка во следното коло е 15.570.000 денари.

Беше извлечен и џокер бројот: 7, 4, 1, 3, 3, 3.

Сподели