Фондот од шестка оди во петка

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Помина уште едно коло на играта на среќа Лото7, а седумка сеуште нема, нема ни шестка, затоа фондот од шестки премина во фондот за 5ки. Во продолжение слушнете ги деталите од извештајот на Александар Поповски од Државната лотарија на Македонија.

Share.