ФОТОГАЛЕРИЈА:Ноќна атлетска трка во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Вечерва во Битола се одржа традиционалната Ноќна атлетска трка, како дел од програмата за прослава на „4-ти Ноември“ Денот на ослободувањето на Битола.

Стартот беше на „Кемен мост“ преку Широк сокак до целта која беше на плоштадот „Магнолија“ каде најбрзите беа наградени.

Share.