ФОТОГАЛЕРИЈА: Пролетниот снег во Битола

Утрово се разбудивме со снег. Според Управата за хидрометеоролошки работи во Битола 3 см снег и 0 степени.

Сонцето кое го имавме во текот на денот го стопи. Не е прв пат во април да паднал снег.

Снег најверојано веќе нема да имаме, а уште некој ден ќе е задржи постудено време на утро.

Снегот и цветовите низ неколку фотографии.

Сподели